Uudised

30 september 2017

Chocolala uus kasesiirupine karamell

Soovitame kindlasti Chocolala uut kasesiirupist karamelli! Maitseb hea röstsaiaga, aga siin veel meie tänane eriliselt hõrk retsept: 1 osa mascarponet 1 osa Chocolala Kasemahla karamelli 2 […]
15 mai 2017

Hõrgud road tumedast kasesiirupist. Restoran Senso peakokk soovitab: maikuu menüü Eesti Parimatest Toiduainetest

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab: maikuu menüü Eesti Parimatest Toiduainetest. Kalamatsi kitsejuustusalat ahjutomati, karulaugu ja kasesiirupi kastmega 8.00 Lillkapsapüreesupp Saarema Old juustukrõpsudega 6.00 Röstitud forell […]
15 mai 2017

Tume kasesiirup pälvis suure tunnustuse – Parim toode Lõuna-Eesti väikeettevõttelt 2017

Tume kasesiirup pälvis Toiduliidult suure tunnustuse – võitsime oma kasesiirupiga tänavu Eesti Parima Toiduaine piirkondliku konkursi Lõuna-Eestis ja meile omistati tunnusmärk Parim toode Lõuna-Eesti väikeettevõttelt 2017.  […]
22 aprill 2017

Pakume taas kasesiirupit – heledat ja tumedat

Hoolimata jahedatest ilmadest, oleme sellel kevadel juba mõnda aega värsket kasemahla kogunud ja sellest siirupit meisterdanud – nii hele kui ka tume kodumaine kasesiirup on taas […]
11 veebruar 2017

Kasesiirupit saab veel vaid Tallinna kaubamaja Toidumaailmast

On suur rõõm, et huvi meie kodumaise kasesiirupi vastu on olnud nii suur. Paraku on praeguseks pea kogu eelmisel kevadel valmistatud kasesiirup otsas. Hetkel on väike […]
12 detsember 2016

Kasekunst on kohal 17.12.2016 toimuval Katlamaja Disainimarketil

Loomulikult pakume kasesiirupit – saab maitsta, saab osta. Lisaks on letil Levier kohviku küpsetatud imelised jõulustollenid, mis on magusaks tehtud tumeda kasesiirupi ja martsipaniga ning ka […]
23 november 2016
Kasulik kasesiirup

Kasulik kasesiirup

17.11.2016  Postimehe Maa Elu loost  leiab hulga häid soovitusi ja nippe, kuidas kasesiirupiga maitsvat toitu valmistada. Kasesiirup on kasulik, mineraaliderikas ja eriliste maitseomadustega kodumaine alternatiiv valgele […]
31 august 2016
Eesti disainiauhinnad 2016 Kasekunst finaalis

Eesti Disainiauhinnad 2016 – Kasekunst finaalis!

Kasekunsti pakendid nomineeriti kategoorias graafiline ja veebidisain: pakendid/eksklusiivsed tooted ja väikeseeriad! Idee ja teostus Ermo Naarits ja Ulvi Maamees, kujundusega aitas Ahto Ahas, fotod Krõõt Tarkmeel. […]
17 august 2016

Veebipood on avatud!

Meie veebipood on lõpuks avatud – kasesiirupit saab nüüd mugavalt osta siitsamast. Soovi korral saadame tooted postiga soovitud aadressile või pakiautomaati. Vajadusel saab sobivaima saatmisviisi individuaalselt […]
11 juuli 2016

Kasekunst OÜ osales 08.07-10.07.2016 Londonis rahvusvahelisel mahe- ja loodustoodete messil The Allergy & Free From Show

Londonis juba aastaid toimuv üritus on üks Euroopa suuremaid mahe- ja loodustoodete messe, sellel aastal külastas üritust kolme päeva jooksul üle 34 000 inimese. Pakuti rohkelt erinevaid […]
15 mai 2016

EASi pakutava arendusosaku abil käivitasime uue projekti

Kasekunst jätkab EASi toel teadus- ja arendusalast koostööd Eesti Maaülikooli toiduteaduse ja toiduainete tehnoloogia osakonna teadlastega. EASi pakutava arendusosaku abil käivitasime projekti, mille käigus Eesti Maaülikooli […]
26 aprill 2016

Lõppes kasemahla kogumise hooaeg

Kasemahla kogumise hooaeg on selleks korraks läbi – 24.04.2016 kogusime oma selleaastase viimase mahlasaagi. Sellel kevadel kasutasime esmakordsel Eestis voolikute abil kasemahla kogumise süsteemi – toimis […]
22 aprill 2016

Kirjanduse abiga sündis kasesiirupit valmistav firma

Kolm eestlast panid aluse firmale, mis toodab üsna ebatavalist toiduainet – kasesiirupit. Firma väiketootmine kuulub juba praegu maailmatasemel keskmiste tootjate hulka. Kirjandusteadlane Piret Peiker, ajalooharidusega Ulvi […]
3 aprill 2016

Meil hakkas kasemahl jooksma!

Meie metsas hakkas kasemahl jooksma! Oleme hooajaks valmis, seekord kogume esmakordselt Eestis mahla uuendusliku voolikute süsteemi abil, mille hankisime Ameerika Ühendriikide suurimalt vastavate seadmete tootjalt Leader […]