Hõrgud road tumedast kasesiirupist. Restoran Senso peakokk soovitab: maikuu menüü Eesti Parimatest Toiduainetest

Hõrgud road tumedast kasesiirupist. Restoran Senso peakokk soovitab: maikuu menüü Eesti Parimatest Toiduainetest

Restoran Senso peakokk Andres Rahula soovitab: maikuu menüü Eesti Parimatest Toiduainetest.

  • Kalamatsi kitsejuustusalat ahjutomati, karulaugu ja kasesiirupi kastmega 8.00
  • Lillkapsapüreesupp Saarema Old juustukrõpsudega 6.00
  • Röstitud forell soolavõiga, röstitud värvilise porgandi, kartulitambi ja 14.00
    karulaugukastmega
  • Tallelihast kotletikesed kitsejuustu –musta küüslaugu kreemi, 13.00
    ahjukartulite ja vürtsika tomatikastmega
  • Skyri ja kasesiirupikook rukkileiva põhjal marjakastme ja kama beseega 5.00

Mõned toidud sisaldavad allergeene. Palun küsige täpsemat infot teenindajatelt.

Rohkem infot: http://www.restoransenso.ee/special/peakokk-soovitab/