Kuidas kasesiirupit kasutada

kasesiirupi-olle-marinaad-lihale
Kasesiirup on kohalik looduslik magusaine, mis sisaldab vaid kasemahlas olevad looduslikke suhkruid ning rohkelt erinevaid mineraale, peamiselt kaltsiumi ja kaaliumi.

Kasesiirupit saadakse kasemahlast vee välja aurustamise teel ja selle maitsenüansid, värv ja aroom olenevad tehnoloogiast, mida kasutada, perioodist, millal kasemahl on kogutud ning siirupi karamelliseerituse astmest.

Meie tootevalikus on erinevad kasesiirupid – pakume nii heledat kuldset tooni siirupit kui ka karamellisema maitsenüansiga tumedat siirupit.

Kasesiirupi kasutamise võimalused on väga mitmekesised, see sobib hästi erinevate toitude ning jookide maitsestamiseks.

jaatis-kasesiirupiga
Hele kasesiirup on maheda õrnmagusa metsase maitsega, see sobib hästi magustoitudesse ning erinevatesse küpsetistesse. Siirup on delikaatse ja puhta maitsebuketiga, selle kasutamine annab toitudele ja jookidele kerge erilise maitsenüansi.

Tumedam kasesiirup on kergelt happelise ja rikkalikult karamellise maitsega. Tume kasesiirup sobib hästi liha ja kala maitsestamiseks ja salatikastmetesse, samuti magusainena erinevatesse küpsetistesse, magustoitudesse ja kokteilidesse.

Kasesiirup oma mitmekesiste maitsenüanssidega on suurepärane lisand erinevates grillkastmetes nii kalale kui ka lihale.

Kasesiirupi lisamine erinevatesse salatikastmetesse annab tulemuseks meeldivalt tasakaalustatud, veidi happelise ja kergelt magusa maitsebuketi.

Pakume omalt poolt ka mõned retseptid kasesiirupiga katsetamiseks.